BASIC ITALIAN I

BASIC ITALIAN I

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 105 beoordelingen
4 mrt 2021 om 18:35 Bestelling was niet volledig, klantendienst reageert niet, geld niet terug ontvangen en dit voor de derde keer achter elkaar! Meerdere klachten ingediend en nog steeds geen reactie..
7 okt 2020 om 23:40 Opmerkingen: Beide toppings amper aanwezig + veel te weinig saus... (droog) Bezorging wel op tijd & zeer vriendelijk!
19 aug 2020 om 14:59 eten was koud en laat gebracht
19 mei 2020 om 15:13 Warm en lekker!
10 mrt 2020 om 15:57 Zeer snel, zeer lekker en goed warm !
31 jan 2020 om 19:28 Dan vraag en bestel je de vegetarische pomodoro met enkele extras. Krijgen we niets van de pomodoro en spek?! Vegetarisch gerecht? 13 euro kwijt want nadat we contact opnamen wildeb ze niets doen...
7 jan 2020 om 16:36 Lekker zoals altijd en snelle bezorging
27 nov 2019 om 22:23 Als je 2.5 bijbetaalt voor Zalm verwacht je toch ook effectief iets meer dan een paar kleine stukjes!!
25 nov 2019 om 21:38 Eten was niet meer zo warm en er was weinig saus bovenaan en dan opeens te veel saus onderaan
22 nov 2019 om 15:14 Tegen dat het eten bij ons was was het koud. Gelukkig was het lekker